Program yang di tawarkan

Berikut ialah program-program yang di tawarkan oleh MSD Real Estate Academy.

Pengenalan

Semua program yang di tawarkan oleh MSD Real Estate Academy adalah merupakan program khas yang hanya di sediakan untuk Real Estate Negotiator yang berdaftar di bawah MSD Real Estate Group (M-REG). Salah satu VISI group M-REG adalah seperti berikut:-
Untuk menjadi yang terbaik, serba boleh dan meningkatkan standard yang tertinggi di dalam memberikan perkhidmatan dan solusi hartanah kepada para pelanggan, prospek dan masyarakat sekitar.
Untuk mencapai VISI ini, setiap ahli kumpulan M-REG wajib untuk mematuhi Misi berikut iaitu mengikuti sistem latihan yang disediakan dan sentiasa bersemangat untuk belajar perkara-perkara yang baru.

Proses Pendaftaran

Sila ke halaman My Account >> Login >> Register an Account

Langkah Terakhir Proses Pendaftaran

Anda akan mendapat email pendaftaran daripada sistem, klik pautan yang di berikan melalui email tadi. Anda akan di bawa ke halaman wordpress, tukar password anda dan setelah itu sila maklumkan kepada team leader anda masing-masing untuk pengaktifan akses. Tanpa pengaktifan akses, anda tidak akan dapat menggunakan sistem pembelajaran ini.

Senarai Program


Apa kata Real Estate Negotiator Kami?

Kelebihan bersama dengan Grup M-REG ialah kami setiasa beradaptasi dengan perubahan terkini dalam teknik pemasaran semasa. Semuanya menjadi mudah kerana kami dapat belajar secara atas talian sahaja.

Rahman
Semenyih, Selangor
Anda dapat belajar dari mana-mana dan pada bila-bila masa sahaja. Tidak perlu terikat dengan jadual atau lokasi latihan. Ini menjimatkan banyak masa dan kos perjalanan yang terlibat jika sistem latihan dilakukan secara pertemuan.

Shasha
Titiwangsa, Kuala Lumpur
Sistem latihan yang berinovasi tinggi, tersusun dan berstruktur. Anda boleh belajar berulang-ulang kali sehingga anda mahir dalam sesuatu topik berkaitan hartanah. Yang paling best, boleh di akses daripada pelbagai device seperti phone, tablet dan laptop.

Abdullah
Ipoh, Perak
Modul latihan yang di sediakan oleh REA, PEA dan Senior REN yang mahir dan berpengalaman luas. Anda juga boleh belajar menurut kemampuan anda sendiri. Kalau anda cepat belajar, cepat bertindak, cepat mendapat keputusan. “Fast Action, Fast Result”

Patrick Lim
Johor Bahru, Johor